Rezultatele obtinute de SSAB AG prin implementarea proiectului

Proiectul va avea ca rezultate in urma desfasurarii activitatilor proiectului ce vor fi prezentate in capitolele ce vor urma si ca urmare a atingerii obiectivelor specifice si implicit a obiectivului general urmatoarele rezultate de proiect:

  1. macara mobila cu brat telescopic, generator mobil solar, Sistem informatic tip desktop cu stand ergonomic monitor, tastatura si mouse ergonomic , ecocontainere-pubele colectare selectiva deseuri, magazin virtual.
  1. 3 locuri noi de munca – 2 macaragii si un reprezentant vanzari online.
  2. trei certificate noi pentru sisteme de management in conformitate cu standardele ISO 9001 ( sistem de management al calitatii), ISO 14001 ( sistem de management al mediului) si OHSAS 18001 ( sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale) , ISO 9001 recertificarea serviciului de montaj constructie pe structura metalica, participarea la targuri internationale de profil –de constructii si shop online pentru vanzarea serviciilor si internationalizarea afacerii SSAB AG.

Beneficiile proiectului: 

Proiectul contribuie la îmbunătăţirea nivelului de dotare cu echipamente moderne şi eficiente, la creşterea autonomiei companiei fata de furnizorii de inchiriere utilaje ceea ce va contribui la eficientizarea activităţii prin diminuarea timpului necesar pentru realizarea serviciilor.

Un alt beneficiu considerabil este reprezentat de crearea unei noi unitati productive. Datorita acestui beneficiu societatea poate trece la un alt nivel de dezvoltare dobandind o cota de piata nationala mai mare si poate patrunde cu serviciile sale pe piata internationala.

De asemenea, proiectul creează premisele necesare pentru limitarea migraţiei de personal de specialitate prin crearea unui mediu de lucru modern, la standarde superioare de funcţionare, iar dotările achiziţionate permit creşterea calităţii serviciilor oferite de companie, dar si cresterea numarului de salariati in raport cu mijloacele de productie achizitionate.

Un beneficiu al proiectului este reprezentat de faptul ca firma isi poate propune si realiza internationalizarea afacerii.

Beneficii indirecte rezultate în urma implementării proiectului: Creşterea gradului de atractivitate a regiunii Sud-Est.

Scopul proiectului : o investitie initiala constand in crearea prin proiect in Mun Tulcea, str. Combustibilului nr. 6, platforma betonata 100 mp si birou 18 mp, jud. Tulcea, dotarea acestei unitati cu echipamente de lucru pentru realizarealucrarilor de constructii si prin patrunderea acesteia pe o noua piata, atat nationala cat si internationala, dar si pe piata online de vanzare a serviciilor. Scopul proiectului va fi atins prin indeplinirea obiectivelor specifice proiectului care automat va duce la atingerea obiectivului general.

 

Din paleta oferita de acest cod caen 4399 – alte lucrari speciale de constructii, cu macaraua mobila de mare tonaj (130 tone), SSAB AG va presta pentru clientii sai urmatoarele activitati

  • Constructii de fundatii, inclusiv fixarea pilonilor
  • Inaltarea si demontarea schelelor si platformelor de lucru
  • Inaltarea cosurilor si a cuptoarelor industriale precum si a alor elemente ce urmeaza a fi montateintr-o cladire cu regim inalt de inaltime si unde este necesar lucrul cu macaraua
  • Inchirierea cu operator, a macaralei care, de fapt presupune lucrul cu macaraua achizitionata prin proiect.
Investim in viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României​
Sari la conținut